Care of Gerd

PÅ CARE OF GERD INSPIRERAR OCH LYFTER DE MÄNNISKOR VARJE DAG GENOM GENUINA EKOLOGISKA PRODUKTER.
DERAS UPPDRAG ÄR ATT INSPIRERA MÄNNISKOR ATT VARA DEN MEST HÄLSOSAMMA VERSIONEN AV SIG SJÄLVA BÅDE INOM- OCH UTOMBORDS.

På C/O Gerd tror de att frisk hud är den vackraste huden. Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund grundade Care of Gerd på principen att göra skillnad för människors hud och deras självförtroende på ett hälsosamt sätt. De använder ekologiska och naturliga ingredienser av en enkel anledning, eftersom vår hud är vårt största organ och det du lägger på din hud sugs in.

Care of Gerd lanserades 2008 i en källarlokal i Jokkmokk som har växt till en stor modern fabrikslokal. Care of Gerd har även påbörjat sin globala expansion genom att lansera i Japan, Belgien och Nederländerna med målsättning på Tyskland i slutet av året. Produkterna hittas i lokala butiker, nätbutiker, på lyxiga fartyg på det norska rederiet Viking Cruise och även i deras egna webbutik på careofgerd.se.

Care of Gerds produkter är av högsta kvalitet och framtagna ur en terapeutisk synvinkel. De har skapat ett prisbelönt sortiment av produkter som avgiftar, ger näring och vitaliserar din hud. Care of Gerds produkter är ekologiska med 70 olika ingredienser som alla följer strikta standarder, så att du vet exakt vad du lägger på din hud – inga sulfater, parabener, syntetisk doft, syntetiska färger, etanolaminer (TEA, DEA), glykoler, silikoner, PEG, Etoxylat, formaldehyd eller formaldehydderivat används. Ekologiska produkter är inte bara hälsosammare och säkrare, de är mer potenta och kraftfulla, med upp till 60% fler antioxidanter än icke-ekologiska ingredienser. Var och en av deras produkter är infunderade med kraftfulla ingredienser som nyckelingrediens, det antioxidantrika Noniextraktet, Kahai Oil, Caviar Lime, Kakadu Plum och andra ekologiska ingredienser som är rika på essentiella fettsyror och vitaminerna A, C och E.

Produkterna är inte testade på djur.